INTREBARILE DV.

Pe aceasta pagina vom incerca sa raspundem intrebarilor dv. care au un caracter general. Nu acordam consultanta juridica pe dosarele altor executori. Mesajele calomnioase sau cu limbaj neadecvat nu vor fi publicate.

10 răspunsuri la INTREBARILE DV.

 1. Serbanescu Adela spune:

  Buna ziua,

  Am un teren notat la cartea funciara cu un sechestru asigurator ,pana la solutionarea procesului. Pot ridica sechestrul direct prin executor ,daca consemnez suma la Cec ,ca sa pot vinde imobilul?

  • executor judecătoresc Soameş Cosmin spune:

   Puteti face plata direct in instanta.
   Art. 1011 Cod procedura civila: Oferta de plată în faţa instanţei
   (1)Oferta de plată poate fi făcută şi în timpul procesului, în faţa oricărei instanţe, în orice stadiu al judecăţii. În acest caz, prin încheiere, creditorul este pus în întârziere să primească suma sau, după caz, bunul. Dacă creditorul este prezent şi primeşte prestaţia datorată, liberarea debitorului se va constata prin încheiere.
   (2)În cazul în care creditorul lipseşte sau refuză primirea prestaţiei, debitorul va proceda la consemnare conform dispoziţiilor art. 1.009 alin. (2), iar recipisa de consemnare va fi pusă la dispoziţia instanţei, care, prin încheiere, va constata liberarea debitorului.

 2. buna ziua domnule soames cosmin misa ancheiat contractul cetelem si misau retras mai multi bani cum trebuie sa procedez pentru amise anapoia multumesc

  • executor judecătoresc Soameş Cosmin spune:

   Trimite-ne pe e-mail, fax sau posta un document bancar cu contul dv. in care sa va restituim suma incasata in plus.

 3. Neculai spune:

  Buna sera.
  Va scriu pentru ca as vrea sa stiu care este procedura da a lichida un frate de-al meu,care are drept la o parte di banni care i-au fost dati de tribunal dupa o mostenrie!
  Va explic:
  Noi siante 5 frati dalla acelas tata, dar doi della prima casnicie a tatalui meu, si tre della a duoa casnicie!
  Tatal meu a decedat in 1999 si nu facuse impertirea proprietatti sale!
  Dupa aceasta, mamma mea a descis un proces pentru a stabili come sa se imparta toate bunuurile!
  Tribunalul di Husi(Judetul Vaslui) a stabilit ca mama mea sa obtina proprietate toata, si per noi 5 frati se ne despagubeasca…asta pentru ca intre noi nu ne-am intelese pentru ca faratii nostri vitregi nu erau de acord!
  Acuma Judecatoria Husi a stabilit ca la fratti mei vitregi se le fie data o suma de bani,si a fost stabilit ca trebuie sa le fie trimisi printre Executorul Judecatoresc din locul de une acestia locuiesc!
  Va scriu Dumneavoastra, intrucit unul din fratii mei locuieste in Jimbolia!
  Va-s ruga mult daca imi puteti spune care este procedura!
  Va multumesc in anticip pentru raspunsul Dumneavoastra!

  • executor judecătoresc Soameş Cosmin spune:

   Procedura este oferta reala de plata, v-am dat detalii suplimentare pe e-mail.

 4. Florin spune:

  Am primit azi o notificare de somatie imobiliara de la executorul judecatoresc. prin care sunt anuntat ca am de plata suna de 9000 lei creditoarei investcapital malta ltd prin kruk romania in calitate de cesionar al creantei de la ralfi ifn sa. intrebarea si rugamintea mea este urmatoarea:1 DACA ACHIT SUMA LA EXECUTOR ( DEOARECE DOAR CONTUL ACESTUIA IL AM IN NOTIFICARE) INCHEI EXECUTAREA? SI 2. CE DOCUMENT TREBUIE SA EMITA EXECUTORUL PENTRU A DEMONSTRA CA AM INCHEIAT LITIGUL SI NU DATORIILE? VA MULTUMESC … RAMAN RECUNOSCATOR DACA M ATI PUTEA AJUTA. VA ROG

 5. Oprea Mihaela spune:

  Buna ziua! Din 2014 plătesc lunar la executor pt un credit preluat de SC IMPROVEMENT in 2014 cu titlu ex. si fondul creste in continuare, iar acum o luna acelasi credit a fost preluat de EOS KSI fondul fiind mai mare. Am depus pina acum suma de 11.650 ron … Acesti bani s-au virat in contul ex.

  • executor judecătoresc Soameş Cosmin spune:

   Nu ne putem pronunta pe dosare care nu ne apartin. Dar cititi contractul si vedeti ce penalitati de intarziere aveti. Exista posbilitatea ca retinerea din salar sa fie mai mica decat penalitatile calculate. Discutati cu executorul unde aveti dosarul pentru lamuriri suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *